16.50

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: ROCKKH Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Rock. Για ιδανική υδατοσκληρότητα με όλα τα ορυκτά.

Rock KH
Επειδή η ανάγκη για ανθρακικό σε λίμνες είναι συνήθως υψηλή επειδή τα βακτήρια χρησιμοποιούν πολύ από αυτό, έχει αναπτυχθεί το Rock KH. Το φυσικό ανθρακικό και όξινο ανθρακικό αυξάνουν τη σκληρότητα του ανθρακικού. Αυτό αποτρέπει τη μείωση της οξύτητας. Και δίνει στα βακτήρια τα σωστά μέταλλα για να λειτουργήσουν. Το KH είναι πολύ σημαντικό για τη διάσπαση της αμμωνίας και τη σταθερότητα της οξύτητας Ph.
Περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, ανθρακικό, όξινο ανθρακικό, νάτριο, κάλιο, ιχνοστοιχεία.

Rock KH 1250g  για 10.000λίτρα

Τι κάνει τη διαφορά;
Ένας καλός γενικός σκληρυντής νερού θα πρέπει να έχει σύνθεση που να αντιστοιχεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην αναλογία ιόντων για το γλυκό νερό. Επιπλέον, είναι σημαντικό να υπάρχουν τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία. Τα ιχνοστοιχεία δεν συμβάλλουν τόσο στις τιμές του νερού όπως η σκληρότητα και η οξύτητα, αλλά είναι απαραίτητα για τα βιολογικά συστήματα.
Τα προϊόντα που προσφέρονται τώρα συχνά δεν περιέχουν τον συνολικό αριθμό διαμορφωτών σκληρότητας. Συχνά περιέχουν 1 στοιχείο, το οποίο μετά τη μέτρηση δείχνει ένα σωστό Gh ή Kh. Αυτά τα προϊόντα δεν προσθέτουν τη συνολική εικόνα. Ως αποτέλεσμα, η ισορροπία εξαφανίζεται γρήγορα και η σκληρότητα επίσης πέφτει γρήγορα. Συχνά οι μεμονωμένες ουσίες αντιδρούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ενώσεις που είναι ανεπιθύμητες. Δεδομένου ότι αυτά τα πακέτα δεν αναφέρουν ποτέ τι προσθέσατε, δεν ξέρετε τι προσθέτετε. Το Rock έχει αναπτυχθεί για τις φυσικές ανάγκες του νερού και όχι μόνο για το σετ δοκιμών σας!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Natural Aquatic Rock KH 1.250 γραμμαρίων για 10.000 λίτρα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *