36.00

5 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 871865784102 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Biota Complete. Βακτήρια εκκίνησης και συντήρησης λίμνης.

Μείγμα βακτηρίων και τροφίμων για τον Βακτηριακό Ενεργοποιητή. Βακτηριακό προϊόν συντήρησης, για λίμνες ψαριών, φυσικές λίμνες, λίμνες κολύμβησης και λίμνες koi.

Το Biota Complete είναι ένα πλήρες μείγμα βακτηρίων και τροφίμων, για την ανάπτυξη/ενεργοποίηση βακτηρίων στον Βακτηριακό Ενεργοποιητή. Με την ενεργοποίηση των βακτηρίων, δημιουργείται ένα μοναδικό μείγμα ζωντανών βακτηρίων. Το Biota Complete είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν για χρήση καθώς και για την εκκίνηση και τη συντήρηση λιμνών κήπου. Για τη μείωση των νιτρωδών, της αμμωνίας και των οργανικών αποβλήτων. Για χρήση σε λίμνες και σε φίλτρα.

Χρήση:
Μετά την ενεργοποίηση 24 ωρών, 1 μεζούρα των 25 ml αρκεί για 10.000 λίτρα νερού λίμνης. Το πολύ 5 μεζούρες των 25 ml μπορούν να ενεργοποιηθούν σε 1 λίτρο νερό. Μετά την ενεργοποίηση 24 ωρών, αυτό επαρκεί για 50.000 λίτρα νερού λίμνης. Δόση τουλάχιστον 1 φορά το μήνα από 5 βαθμούς Κελσίου και άνω. Απενεργοποιήστε την λάμπα UVC και το το όζον για τουλάχιστον 24 ώρες.

Συστατικά:
Bacillus subtilus, Bacillus spec, PSB, Actomycetes, Lactobacillus, ζυμομύκητες, φυτικά εκχυλίσματα, ένζυμα, μέταλλα, υδατάνθρακες, ιχνοστοιχεία.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg
Manufacturer

Natural Aquatic

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Natural Aquatic Biota Complete. Βακτήρια για συντήρηση και εκκίνηση. Συσκευασία 370gr για εως 200.000 λίτρα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *