Κωδικός προϊόντος: ΝΚ2 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Τα K1 Micro Bead Filter Systems είναι μια σειρά συστημάτων φίλτρου υπό πίεση που προσφέρουν απίστευτα επίπεδα φιλτραρίσματος για τις λίμνες σας. Χρησιμοποιώντας τα νέα υλικά φίλτρου K1 Micro αντί των κλασικών σφαιριδίων, αυτά τα φίλτρα προσφέρουν καλύτερη βιολογική και μηχανική διήθηση. Όλα αυτά χάρη σε μια μεγάλη προστατευόμενη επιφάνεια για τον αποικισμό των βακτηρίων (950 m2 ανά m3). Αυτή η προστατευμένη επιφάνεια στεγάζει και προστατεύει με ασφάλεια τα ευεργετικά βακτήρια φίλτρου και αποτρέπει την εξάλειψή τους κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης φίλτρου. Μόνο νεκρά βακτήρια και υπολείμματα βρωμιάς αφαιρούνται κατά το πλύσιμο. Αυτό επιτρέπει την αποφυγή αιχμών αμμωνίας και νιτρώδους μετά από εργασίες συντήρησης φίλτρου.
Τα φίλτρα K1 Micro Bead έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν απεριόριστη ροή νερού μέσω της μονάδας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντλία χαμηλότερης ισχύος, με αποτέλεσμα εξοικονόμηση στην κατανάλωση. Συνολικά, τα φίλτρα K1 Micro Bead προσφέρουν απαράμιλλη μηχανική διήθηση, εξαιρετική βιολογική απόδοση, εξοικονόμηση χρημάτων και μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιονδήποτε τύπο εγκατάστασης.
Χρησιμοποιήστε το K1 Micro στη θέση των κλασικών χαντρών για να βελτιώσετε την απόδοση.

Καινοτομία σε συστήματα φίλτρων σφαιριδίων. Η Evolution Aqua για το 2017 αποφάσισε να ξανασχεδιάσει τη σειρά φίλτρων K1 Micro Bead για να προσφέρει νέες και καλύτερες επιδόσεις.
Αυτά τα νέα συστήματα φίλτρων ανακαλύπτουν πλήρως τον τρόπο που συνήθως σκεφτόμαστε φίλτρα σφαιριδίων. Αντί να χρησιμοποιούν τα κλασικά σφαιρίδια ως το κύριο φίλτρο υλικό, χρησιμοποιούνται τα K1 Micro.

Διάμετρος: 60,96 cm.

Κατάλληλο για λίμνες έως 36.000 λίτρα.
Ισχύς αερισμού 200 Watt
Μέγεθος βαλβίδας 2″.

 

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 38 kg
Διαστάσεις 50 × 50 × 76 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Evolution Aqua K1 Micro Bead Filter 24″ (Κατόπιν παραγγελίας – Διαθέσιμο σε 10-15 εργάσιμες ημέρες)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *