7.50

10 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: K1 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Το δημοφιλές πλαστικό υλικό φίλτρανσης για μηχανική και βιολογική φίλτρανση τώρα διαθέσιμο για εσάς.

Πώς λειτουργεί:

Η ωρίμανση των βιολογικών μέσων Κ1 είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία στο σύστημα φιλτραρίσματος, επειδή το ευαίσθητο οικοσύστημα της λίμνης αναπτύσσεται φυσικά χάρη στα βακτήρια που εμπλέκονται στη διαδικασία νιτροποίησης. Τα βιολογικά μέσα K1 παρέχουν τη μέγιστη ενεργή επιφάνεια για τον αποικισμό των βακτηρίων νιτροποίησης, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τύπο στατικών μέσων. Χάρη στη διαδικασία νιτροποίησης απομακρύνονται από το νερό βλαβερές ουσίες όπως η αμμωνία και τα νιτρώδη.

Γιατί διαφέρει από άλλα υλικά φίλτρων:

Ο τρόπος με τον οποίο τα K1 επιπλέουν μέσα στο φίλτρο προωθεί τα παλιά νεκρά βακτήρια να διαφύγουν από το σύστημα φίλτρου. Αυτό δημιουργεί χώρο για νέα νεαρά βακτήρια που μπορούν να αποικίσουν πιο γρήγορα. Μέσα στο Κ1 υπάρχει μια προστατευμένη επιφάνεια που επιτρέπει στις αποικίες των βακτηρίων να ακολουθήσουν τον φυσικό κύκλο ζωής τους, της ωρίμανσης, του θανάτου και επομένως επίσης να συμβάλουν στις τελευταίες φάσεις του κύκλου νιτροποίησης. Σχεδιάστηκαν για να παρέχουν τον καλύτερο δυνατό βιότοπο τόσο για νεαρές όσο και για ώριμες ωφέλιμες βακτηριακές αποικίες ταυτόχρονα.

Τι σημαίνει αυτοκαθαρισμός;

Σε αντίθεση με το σφουγγάρι, τα στρώματα και άλλες μορφές στατικών υλικών φίλτρου, τα βιολογικά μέσα K1 έχουν σχεδιαστεί ώστε να κινούνται ελεύθερα μέσα στο φίλτρο. Η συνεχής χαοτική κίνηση του αέρα που παράγεται από την αεραντλία καθιστά το K1 βιο-μέσο αυτοκαθαριζόμενο χωρίς να απαιτείται συντήρηση. Αυτό επιτρέπει στο φίλτρο να επιτύχει τη μέγιστη απόδοση, χωρίς την ανάγκη περιοδικού καθαρισμού, αποφεύγοντας έτσι τις περιττές απώλειες βακτηρίων μέσα στο φίλτρο.

50 λίτρα βιολογικών μέσων K1 μπορούν να υποστηρίξουν τροφές έως 250 γραμμάρια, ενώ τα K3, 225 γραμμάρια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: διάμετρος 10 mm, ύψος 8 mm.
Αποικισμένη περιοχή: 950 m2 ανά m3;
Προστατευόμενη περιοχή: 500 m2 ανά m3.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Evolution Aqua K1 Βιολογικό Υλικό – 1 λίτρo (Χύμα)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.