15.00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: CB Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Clayball. Αποικοδόμηση λάσπης και συντήρηση φίλτρου από ζυμωμένες μπάλες πηλού.

Για λίμνες ψαριών, φυσικές λίμνες, λίμνες κολύμβησης και λίμνες koi. Το Clayball είναι μια μπάλα από πηλό που έχει υποστεί ζύμωση, στην οποία έχουν αναπτυχθεί βακτήρια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως εκκίνηση όσο και ως συντήρηση λιμνών κήπου. Πολύ κατάλληλο για τη μείωση των οργανικών αποβλήτων, συμπεριλαμβανομένης της ύλης του εδάφους. Για χρήση σε λίμνες και σε φίλτρα.

Χρήση
Πηλός 1 μπάλα ανά 2 τ.μ.. Η μπάλα βυθίζεται στον πάτο και σιγά σιγά διαλύεται. Οι μικροοργανισμοί που υπάρχουν στον άργιλο θα εξαπλωθούν στο έδαφος και στο νερό και θα εξασφαλίσουν την υποβάθμιση της λάσπης και τη βιολογική ισορροπία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε φίλτρα λιμνών, μεταξύ του υλικού φίλτρου ή στο τμήμα του moving bed, ιδανικό για να παρέχει στο φίλτρο βακτήρια, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Για περιποίηση λίμνης ρίχνουμε 2 φορές το χρόνο Μάρτιο και Ιούνιο. Για επεξεργασία φίλτρου ρίχνουμε μηνιαία 1 μπάλα ανά φίλτρο, από Μάρτιο έως Οκτώβριο.

Συστατικά:
Πηλός, μπεντονίτης, καονίνη. οργανική ύλη που έχει υποστεί ζύμωση, ίνες άχυρου, δημητριακά, specs bacillus, lactobacillus, μαγιά μπύρας, φύκια, βακτήρια psb, oryza.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Natural Aquatic Clayball. Μπάλες πηλού σε συσκευασία 3 τεμαχίων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.