47.50

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: BL Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Βακτήρια γαλακτικού οξέος Biota Lacto

Μείγμα βακτηρίων και τροφίμων για τον Βακτηριακό Ενεργοποιητή. Βακτηριακό προϊόν συντήρησης, για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού και της υγείας των ψαριών.

Το Biota lacto είναι ένα πλήρες βακτηριακό και θρεπτικό μείγμα, για την ανάπτυξη/ενεργοποίηση βακτηρίων γαλακτικού οξέος στον Βακτηριακό ενεργοποιητή. Με την ενεργοποίηση των βακτηρίων, δημιουργείται ένα μοναδικό μείγμα ζωντανών βακτηρίων γαλακτικού οξέος. Για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα νιτρωδών αλάτων και την υγεία των ψαριών. Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη και την επιδιόρθωση βακτηριακών προβλημάτων στο Koi, που προκαλούνται από Aeromonas και Pseudomonas.
Μετά την ενεργοποίηση 24 ωρών, 1 μεζούρα των 25 ml είναι αρκετή για 5.000 λίτρα νερού λίμνης. Το πολύ 8 μεζούρες των 25 ml μπορούν να ενεργοποιηθούν σε 1 λίτρο νερό. Μετά την ενεργοποίηση 24 ωρών, αυτό επαρκεί για 40.000 λίτρα νερού λίμνης. Σε περίπτωση βακτηριακών προβλημάτων στα ψάρια, δόση καθημερινά για 3 ημέρες. Απενεργοποιήστε την λάμπα UVC και το όζον για τουλάχιστον 24 ώρες ή κατά τη διάρκεια της θεραπείας των 3 ημερών.

Συστατικά:
Lactobacillus, acidophylus, bulgaricus, casei, delbrueki, reutri, lactis, μαγιά μπύρας φύκια, Bacilus megaratum lichniformus, ένζυμα, lymnozyme και δημητριακά.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Natural Aquatic Biota Lacto. Βακτήρια γαλακτικού οξέος. Συσκευασία 1000ml για εως 200.000 λίτρα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *