75.00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 871865784101 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Βακτηριακός ενεργοποιητής Biota. Ο αυθεντικός!!!

Αναπτύξτε τα δικά σας ζωντανά βακτήρια για την λίμνη σας. Πολύ οικονομικός και εύκολος στη χρήση.

Βακτήρια εκκίνησης και συντήρησης σε ένα προϊόν.

Το Biota BacterialActivator είναι μια συσκευή για την εύκολη ανάπτυξη βακτηρίων για λίμνες κήπου.Έτσι έχετε φρέσκα βακτήρια για χρήση σε λίμνη με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.
Χάρη σε νέες μελέτες, το αποτέλεσμα είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά και η χρήση πολύ απλή. Στον ενεργοποιητή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο το Complete όσο και το Lacto.
Προσθέτοντας νερό, θρεπτικά συστατικά και βακτηριακά ίχνη στον Ενεργοποιητή και τη θερμότητα που δίνει ο Ενεργοποιητής, η διαδικασία διάδοσης τίθεται σε κίνηση. Με 1 λίτρο και 1 μεζούρα BiotaComplete μπορείτε να παράγετε βακτήρια για 10.000 λίτρα. Με το BacterialActivator μπορείτε να δημιουργήσετε βακτήρια για έως και 50.000 λίτρα,
Το BacterialActivator περιέχει στην συσκευασία το Biota Complete για 200.000 λίτρα νερού

Τι κάνει τη διαφορά;
Κατά την ενεργοποίηση των βακτηρίων στον Ενεργοποιητή παράγονται από τα βακτήρια διάφορες φυσικές ουσίες, όπως ένζυμα, αντιοξειδωτικά, οργανικά οξέα και βιταμίνες. Αυτό συμβαίνει μόνο κατά την ενεργοποίηση με την σωστή τροφοδοσία. Αυτό δημιουργεί ένα πολύ χρήσιμο και ενεργό μείγμα βακτηρίων που δεν μπορεί να συγκριθεί με ξηρά ή υγρά βακτήρια.
Η σύνθεση του BiotaComplete είναι τόσο εκτεταμένη που όλες οι χρήσιμες ομάδες βακτηρίων,ζυμομύκητες και μύκητες ενσωματώνονται σε αυτό. Αυτά επιταχύνουν και σταθεροποιούν στο σύνολο τους την βακτηριακή αποικοδόμηση σε λίμνες κήπου.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg
Manufacturer

Natural Aquatic

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Natural Aquatic Biota Βακτηριακός Ενεργοποιητής για λίμνες ως 50000 λίτρα (περιλαμβάνει και βακτήρια για 200.000 λίτρα)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *