Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί την πρώτη προσπάθεια στον Ελλαδικό χώρο για την πώληση Koi αλλά και προϊόντων σχετιζόμενα με τα Koi και τις λίμνες. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή ποιοτικών λύσεων στην οικονομικότερη τιμή (value for money). Παρακάτω σας παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις αγορές σας.

Τα Koi μας είναι koi επιλεγμένα από τις καλύτερες φάρμες της Ιαπωνίας και της Ελλάδας και είναι ελεγμένα για τις καταβολές τους αλλά και την υγεία τους.

Η γνώση μας για το Koi και τις λίμνες εγγυάται το επιτυχημένο αποτέλεσμα ακόμα και σε τομείς που δεν έχει αγγίξει κανείς στην Ελλάδα όπως είναι η ιχθυοπαθολογία.

Τα βιολογικά μας υλικά είναι τα κορυφαία στην αγορά και τα εμπιστεύονται όλοι οι εκτροφείς koi της Ιαπωνίας.

Οι τροφές μας βασίζονται σε Ιαπωνική φόρμουλα και κατασκευάζονται στην Ε.Ε.

Εσείς θα προτιμήσετε να κάνετε τις αγορές σας σε εκείνους που έχουν την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία ετών στο Koi ή θα πειραματίζεστε έχοντας άσχημες εμπειρίες μέχρι να μας επιλέξετε και αναγνωρίσετε την αξία μας;

Μια δοκιμή θα πείσει και τον πιο δυσκολόπιστο πελάτη. Εμπιστευτείτε μας.

Σας παρουσιάζουμε και ένα βίντεο που μιλάει για την επιχείρηση μας, την αγάπη μας για το χόμπυ, τα κίνητρα που μας ώθησαν να τολμήσουμε το νέο αυτό δύσκολο εγχείρημα. Αφιερώστε λίγο χρόνο αξίζει να το δείτε.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Δ. Καρασταμάτης

Ιδιοκτήτης KOIHELLAS (CEO)